“A támogatással megvalósult projektünk előkészítése és lebonyolítása során az Innoprofit Kft.  alapos szakmai felkészültséggel, pontos határidő tartással és gyors kommunikációval biztosította a pályázatunk sikerét.”

 

 

Tresch András ügyvezető, Quattrosoft Kft.

“Cégünk több mint 7 éve sikeresen működik együtt az Innoprofit Kft.-vel. A közreműködésükkel több sikeres pályázatot bonyolítottunk le, amelyek kíváló fejlődési lehetőséget jelentettek az Energofish számára. Maximális rugalmasság és magasszintű szakmai hozzáértés jellemzi az Innoprofit Kft. csapatát.
Bátran ajánlom minden pályázni vágyó cégnek, intézménynek!”

 

 

Pál István ügyvezető igazgató, Energofish Kft.

“Az Innoprofit csapatában olyan partnert ismertünk meg, akik pályázatíróként és tanácsadóként a projektjeink kezdetétől a végső elszámolásig végig aktívan támogatnak bennünket, a közös munkában tökéletesen kiegészítik a cégünk szakmai tudását. Proaktívan és rugalmasan kezelik ügyeinket, ezzel stabil hátteret biztosítanak a projektjeink sikeres megvalósításához.”

 

 

Katics Máté cégvezető, Czikkhalas Halastavai Kft.

Az Innoprofit Kft-vel való közös munkánkra a rugalmasság, hatékonyság, megbízhatóság a jellemző. A komplex, 4 tagú konzorciumi felállásban megvalósuló projekt összetett tanácsadói tudást igényel, amelyet az Innoprofit munkatársai maximálisan biztosítanak a Konzorcium minden tagja részére. 

 

 

Szári Zsolt vezérigazgató, Balatoni Halgazdálkodási Nonprofit Zrt.